donderdag 6 december 2012

Evenement: Ruilbeurs in Amsterdam

Sociaal winkelen zonder je portemonnee te hoeven trekken? Breng de broek die je niet alleen aankrijgt, het spel dat je altijd verliest en de boeken die je aan het huilen maken en ruil ze voor iets nieuws. Tot en met 6 januari 2013 is Mediamatic Fabriek de plek waar je terecht kunt met je ongewenste Sinterklaascadeaus en miskopen. En voor massages en knipbeurten. Rubriek 10 is voor VAZEN. Het evenement getiteld Ruilen toont ook werk van kunstenaars die het ruilen beoefenen en verhalen.
Ruilzondagen
Elke zondag wordt in het kader van Ruilen een evenement georganiseerd. Op zondag 9 december ruilen ze Playmobil, 16 december LEGO en een ruil voor al je ongewenste Sinterklaas- en Kerstcadeaus staat voor 30 december op de planning.

Entree 
In ruil voor bijvoorbeeld een half uurtje stofzuigen of een uur bardraaien krijg je een lidmaatschap inclusief een maand gratis entree. Anders betaal je 5 euro voor 28 dagen lidmaatschap. Kinderen half geld. Voor je lidmaatschap wordt of je e-mailadres gevraagd of je kunt inloggen met je Facebook-account. Ook wordt een foto gemaakt. De spullen die je kwijt wilt, kun je inchecken met je OV-chipkaart en de spullen die je mee naar huis wilt nemen, die check je daar ook mee uit.

Locatie
Vanaf 20 oktober 2012 tot en met 6 januari 2013 kunnen mensen die wat willen ruilen terecht in de Mediamatic Fabriek aan de VOC–kade 10, 1018 LG in Amsterdam.Het evenement Ruilen is geopend van woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 18.00 uur. De VOC kade zit vlakbij het gebouw waar de Volkskrant/Het Parool/Trouw inzitten. Bij Trouw naar rechts en dan de tweede afslag naar rechts (daar waar je naar het water kunt).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten