dinsdag 17 november 2015

Wintersalon op KNSM-eiland: oase van WGP

Mooie ruimte vol WGP: Wintersalon in Amsterdam. Een klein fotoverslagje. De artikelen zijn allemaal gevonden op Marktplaats. Het leukste is dat alles ook te koop is, dus als je het mooi vindt... Ga!



Marktplaats is een walhalla voor koopjesjagers. Voor een prikkie een pareltje scoren is voor sommigen zelfs een sport en in die sport is Julien Rademaker zo goed dat hij zijn unieke vondsten verkoopt in 'de Gevonden op Marktplaats Wintersalon'.

Jarenlang speurt Julien al Marktplaats af naar unieke koopjes en plaatst deze op zijn Gevonden op Marktplaats blog. Zijn blog begon vijf jaar geleden als hobby, maar met een inmiddels grote fanbase kon een Gevonden op Marktplaats Wintersalon natuurlijk niet uitblijven.
















Tot januari 2016 kan je langs de vol vintage, kunst en design ingerichte woonkamers struinen. Ongegeneerd naar binnenkijken en unieke vondsten mee naar huis nemen, wie wordt daar niet blij van? De Wintersalon vind je tot 31 januari 2016 aan de KNSM laan 301 op het KNSM-eiland in Amsterdam.

Openingstijden:
woensdag t/m zaterdag: 10.00–18.00 uur
zondag: 12.00–17.00 uur

Facebook: https://www.facebook.com/gevondenopmarktplaats/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten