maandag 24 september 2012

Adressengids 2011 2012 Vlaamse Kringwinkels

Op mijn tour door de provincie Antwerpen heb ik vele Vlaamse kringloopwinkels bezocht. De Kringwinkels verkopen originele, goedkope en degelijke spullen in aantrekkelijke winkels. Er zijn er meer dan 115. Je herkent De Kringwinkels aan een uniform logo en een gezamenlijke huisstijl, maar dat wil niet zeggen dat alle winkels gelijk zijn. Elke winkel heeft zijn eigen karakter. Sommige vestigingen bij elkaar in de buurt hebben een getrouwheidskaart waarop je aankopen in euro's worden genoteerd. Als je klantenkaartje van Duffel, Mortsel en Lier bijvoorbeeld vol is, dan krijg je op je elfde aankoop 5% korting op het bedrag dat je in de tien vorige aankoopsessies hebt uitgegeven. Leuk!Vestiging in Mechelen
In sommige winkels lag een heel handige gids met daarin alle adressen. Die kun je op de website natuurlijk ook vinden, maar het fijne van het gidsje is dat als je onderweg bent je meteen kan zien of er in die plaats een kringloopwinkel zit. De brochure geeft ook informatie over of er een parkeerterrein en/of cafetaria aanwezig is. Ook wat de winkel verkoopt (enkel kleding, elektra met garantie) en of deze volledig toegankelijk voor mindervaliden is, kun je erin terugvinden. Ik heb nog drie exemplaren voor geïnteresseerden klaarliggen. Wie er een wil hebben, kan contact met mij opnemen en dan stuur ik er één op na betaling van 2 euro voor verpakken en verzenden binnen Nederland. Je kunt er natuurlijk ook zelf één gratis gaan halen in België ;-)

Overigens verhuist de winkel op de Westdoorn in Wuustwezel eind 2012 naar een andere locatie aan de Kalmhoutsesteenweg, maar de exacte datum daarvan is nog niet bekend.Geen opmerkingen:

Een reactie posten