zondag 22 april 2012

Net echt: kunstbloemen

Goede, gelijkende kunstbloemen vinden voor in Westduits aardewerk is nog niet zo eenvoudig. Er zijn bij diverse winkels wel goedkope, uit China afkomstige, bloemen te vinden, maar als je daarnaar kijkt, vraag je je af welke bloem het nou eigenlijk moet voorstellen. Bij De Bijenkorf hebben ze dure, maar goed gelijkende bloemen in allerlei soorten, kleuren én maten. Zie hieronder de witte Eremurus. 


De bloemen zijn maar liefst 105 centimeter lang, goed voor een hoge vloervaas. Er zijn witte en zachtgele exemplaren te koop voor €25 per stuk. Kijk voor meer informatie over de importeur Sia en de interieurdecoraties die ze verkopen op www.sia-homefashion.com.


Ook bij Blokker en Xenos hebben ze diverse natuurlijk ogende bloemen. De prijzen daar zijn wel heel wat schappelijker tussen 0,49 en 4,99 euro. Zie hieronder (naast de Eremurus) een Hortensiatak wit-groen van 36 centimeter, een witte klaproos van 72 centimeter, mini gerbera wit, witte anjertakken, gipskruid, een bloesemtak en een seringentak. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten