woensdag 20 februari 2013

Struinen (29): Almere, Haarlem, Boxtel en Aachen

Vier kringlopers met als oogst 10 vazen, 5 bloempotten en 1 wandkleed.

zondag 17 februari 2013

Online vazenverkoop: 9 voor meer dan 200 euro

Zoekterm West-Germany op Marktplaats.nl, eBay.nl, eBay.de, eBay.com levert weer een paar lekker dure vazen op. Niet volledig, niet systematisch in alle categorieën gezocht, maar dit gewoon voor de leuk als indicatie wat er nu voor veel te koop is. Als je wat wilt verkopen, dan kun je dat dus het beste op eBay.com doen ;-)

zaterdag 16 februari 2013

Retrowinkelen in De 9 Straatjes in Amsterdam

De 9 straatjes in het centrum van Amsterdam behoren al jaren tot de favoriete winkelstraten van Nederland. Op retrogebied valt er ook wel het een en ander te scoren. Er zijn twee winkels die aparte vermelding verdienen: Fifties-Sixties in de Reestraat 5 en Roerende Zaken in de Oude Spiegelstraat 5.

vrijdag 8 februari 2013

Bloemen die blijven ook na 3 weken vakantie


Bloemen van zijde zijn -als het goede zijn tenminste- niet van echt te onderscheiden. Ze hebben vele voordelen. Een keer aanschaffen, geen omkijken naar, mixen van oncombineerbare bloemen. Met voorbeelden uit de collectie van en links naar vijf vooraanstaande fabrikanten.

zondag 3 februari 2013

Struinen (28): Naarden en IJmarkthallen

Niet allemaal op een dag bezocht, maar verspreid over twee dagen onderstaande producten geoogst. Zes nieuwe aanwinsten in beeld.

Bloempot van Strehla uit Naarden